JOBBA MED OSS!

BRUDMAKEUP.SE SÖKER MUA & HÅRSTYLIST


Frilansar du som makeupartist och vill jobba extra med bröllop? Då kanske detta är något för dig!


Som en av Brudmakeup.ses makeupartister jobbar du med bröllop på frilansbasis året runt. Tiderna för uppdragen varierar, men det rör sig oftast om tidiga morgnar och förmiddagar, framförallt lördagar under högsäsong (maj-okt). Uppdragen tar dig till olika platser i södra Sverige, främst i Skåne och angränsande län, men även i Göteborgstrakten. Läs mer om Brudmakeup.se, vårt team och hur vi jobbar med bröllop här.♥︎ Du får en kort introduktionsutbildning i Brudmakeup.se då vi går igenom samarbetspolicy, villkor och arbetsprocess. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta med brudar, erbjuds du även en utbildning i vår arbetsmetod och hur du på bästa sätt lägger en brudmakeup.


♥︎ Garanterad ersättning för utfört arbete och uppdrag till dig utan någon egentlig ansträngning – förutom att du gör ett grymt jobb på uppdragen!


♥︎ Du får gratis marknadsföring via Brudmakeup.ses kanaler. Titta in på vår facebooksida, Instagram och här på Brudmakeup.se för att se hur våra nuvarande makeupartister marknadsförs.


♥︎ Du får möjlighet att delta på unika kompetensutvecklande insatser i form av utbildning och uppföljningsmöten inom samarbetet som stärker dig som makeupartist, hårstylist och egenföretagare.


♥︎ Du får nya kollegor och ett större nätverk som kan leda till nya frilansuppdrag och samarbeten även inom andra områden i branschen.


♥︎ Via teamet får du ett ovärderligt kunskap- och erfarenhetsutbyte som du har hjälp av i ditt eget företagande och i byggandet av ditt eget varumärke.VEM ÄR DU?


Du är utbildad makeupartist och/eller hårstylist. 


Du är egenföretagare (godkänd för F-skatt) och kan fakturera eller så använder du dig av faktureringstjänst som ex Frilans Finans. Troligtvis frilansar du som MUA eller har ett deltidsjobb vid sidan om.


Du har tidigare erfarenhet av frilansarbete och bröllopsuppdrag. Du känner dig trygg med att göra både makeup och hårstyling utifrån kundens behov och önskemål.


Du har en portfolio att visa upp i sociala medier och/eller hemsida.


Du är noggrann i ditt arbete och värderar kvalitet framför kvantitet. Du sätter kunden i centrum, är servicemedveten och har stort tålamod. Du är självgående, flexibel och van vid att arbeta ”on location”.


Du förstår värdet av att ingå i ett samarbete med andra makeupartister och representera ett gemensamt varumärke. 


Uppdraget innebär en hel del resande så det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil.


Du utgår från ort i Skåne, angränsande län eller Västra Götalands län.


För oss är det viktigt att teamet består av professionella makeupartister så makeupartisterna handplockas utifrån personlig lämplighet och professionalitet. ”Fattas” du något av ovanstående, men tror att du passar perfekt? Tveka inte över att söka och berätta varför du borde ingå i vårt team!ANSÖKAN


Skicka din ansökan märkt med ”Ansökan Brudmakeup.se” till info [a] brudmakeup.se.


Bifoga gärna CV och berätta lite kort om dig själv, vad du tidigare gjort i makeup och hårstyling (bifoga bilder eller länk till portfolio) samt varför du vill jobba med oss. I din ansökan vill vi även att du svarar på frågorna nedan:


– Vilka är dina styrkor som makeupartist och/eller hårstylist?

– Vad är service för dig (kopplat till bröllopsuppdrag)?

– Vad innebär det för dig att vara självgående och flexibel som frilansare?


Vi hör av oss i februari/mars. Kontakt och intervju sker löpande.KONTAKT


Har du några som helst frågor eller funderingar om uppdraget, är du välkommen att höra av dig!


Ansvarig: Sofia Boman

Mobil: 0735-351565 (vardagar)

E-post: makeup@sofiaboman.com