PRO TEAM

VÅRT PROFESSIONELLA TEAM

Brudmakeup.ses professionella team består av makeupartister och hårstylister som alla jobbar utifrån mottot:


"Att vara makeupartist inför bröllop är så mycket mer än att bara vara makeupartist”.


När du anlitar oss till ditt bröllop, ser vi till att du matchas med en makeupartist utifrån dina behov och önskemål och utgår då också från var du bor alternativt var du ska gifta dig för att hålla nere resekostnaderna. Vi finns på olika orter i Skåne och i Göteborg, men tar oss dit du önskar. 


För att tjänsterna vi erbjuder ska hålla bästa möjliga standard och du ska få samma service oavsett makeupartist, utgår teamet i sitt arbete från Brudmakeup.ses gemensamma riktlinjer för bröllop och genomgår regelbundet kompetensutvecklande insatser.


Vi som ingår i teamet är...


SOFIA BOMAN

Professionell Makeup Artist och grundare av Brudmakeup.se, Helsingborg


Makeupartisten som startade och driver Brudmakeup.se utifrån de kvalitéer som hennes kunder uppskattat mest: lyhördhet, service och kvalitet. Idéen till Brudmakeup.se kom när efterfrågan på bröllopstjänsterna blev så stor att hon fick tacka nej till minst lika många bröllop som hon bokade och när uppdragen krävde alltfler makeupartister på plats.


Sofia är professionellt diplomerad makeupartist vid Makeupstudion i Malmö och har en gedigen erfarenhet av branschen. Hon har flera års erfarenhet av makeup och hårstyling på brudar och deras följen och har provat på det mesta i yrket som makeupartist. Sofia har jobbat som stylistlärare, är ambassadör för Färg Collection och som frilansande MUA har hon gjort jobb för Allt om Bröllop, Hööks, SVT, magasinet Tara, Stayhard, Thule, Pillowtalk.se, H&M, Viasat Norge m.fl.


♥︎ Sofias bröllopsportfolio


E-post: info [a] brudmakeup.se

Instagram: @muasofiaboman

Facebook: Makeupartist Sofia Boman


www.sofiaboman.com


HANNAH LINDOFF

Professionell Makeup Artist & hårstylist, Göteborg


Makeupartisten som efter att hon själv gift sig insåg hur viktig bröllopsdagen är och att hon ville jobba med just bröllop. I snart 15 år har arbetet med makeup varit Hannahs passion och yrke, som utbildare, resande säljare och frilansande makeupartist.


Hannah är utbildad makeupartist och hårstylist vid Makeupstudion i Göteborg. Hon driver eget och frilansar på heltid. Utöver att göra makeup och hårstyling till bröllop, modevisningar, musikvideos och fotograferingar, frilansar Hannah för flera stora internationella välkända kosmetikmärken som Lancome, YSL och Urban Decay.   


♥︎ Hannahs bröllopsportfolio


E-post: hannah [a] brudmakeup.se

Instagram:  @hannahlindoff_makeupartist


www.hannahlindoff.com

CECILIA TRAM

Professionell Makeup Artist & hårstylist, Lund


Makeupartisten som skapar bakom och framför kameran såväl som med kameran i hand. En trogen djurvän som aldrig skulle få för sig att använda djurtestat smink och som strävar efter att framhäva kundens skönhet.


Cecilia är utbildad makeupartist vid Makeupstudion i Malmö, hårstylist och fransstylist. Hon har frilansat sedan 2016 och varit iväg på uppdrag i Sverige och utomlands. Cecilia har gjort makeup och hårstyling på uppdrag för bl a Nivea, H&M och Netflix. 


Cecilias bröllopsportfolio


E-post: cecilia [a] brudmakeup.se

Instagram: @beautyfreak

Facebook: Beautyfreak

JENNY EDLUND

Profesionell Makeup Artist, frisör & stylist, Ängelholm


Makeupartisten med lång erfarenhet inom såväl hår, makeup och styling som brinner för att skapa en helhetslook från topp till tå utifrån kundens personliga stil och färger.       


Jenny är utbildad frisör med gesällbrev och har en makeuputbildning från FACE Stockholm. Hon har drivit egen verksamhet som frisör, makeupartist och stylist. I dagsläget frilansar hon och arbetar som stylistlärare på DBGY Kristianstad där hon ansvarar för gymnasieutbildningen med kommande generation stylister. Som frilansare har hon stylat flera kända tv-personligheter och idrottstalanger, deltagit som MUA på Fashionweek och gjort jobb för J.Lindeberg, Thule, Rögle BK och Metro.     


Jennys bröllopsportfolio


E-post: jenny [a] brudmakeup.se

Instagram: @stylistjennyedlund


ELINA LILJEHOLM

Profesionell Makeup Artist, stylist & fotograf, Helsingborg


Makeupartisten som skapar med penslar och kamera. I sociala medier inspirerar hon såväl makeupintresserade som professionella i branschen med sina kreativa sminkningar.


Elina är utbildad makeupartist vid Gloss Academy i Umeå och har frilansat sedan 2014 som makeupartist för diverse fotograferingar, musikvideos, modevisningar, klädhemsidor och kliniker. Elina har jobbat som makeuplärare på DBGY i Helsingborg och som makeupartist för Inglot. I dagsläget jobbar hon för MAC och frilansar som makeupartist, stylist och fotograf. 


♥ Elinas bröllopsportfolio


E-post: elina [a] brudmakeup.se

Instagram: @creationsbyelina

Facebook: Creations by ElinaÖVRIGA MAKEUPARTISTER & HÅRSTYLISTER  


Teamet består  även av professionella makeupartister och hårstylister som gör makeup och hårstyling på tärnor och andra hedersgäster. Samtliga är utbildade och frilansar som makeupartister till bröllop, reklam, modevisningar, film, fotograferingar m.m.