PRISER

TJÄNSTER & PRISER

Makeup och hårstyling inför bröllop till brud, brudgum, tärnor och övriga gäster.


♥︎  Brudpaket inkluderar provtillfälle och konsultation om så önskas. Se aktuell prislista nedan.


♥︎  Erbjud dina tärnor och gäster att få makeup och hår gjort på plats inför bröllopet! Boka minst 3 övriga tjänster och få rabatt! Scrolla ner på sidan för prislista.


♥︎   Ska du sminka dig själv inför ditt bröllop? Vill du ha råd och tips om hur du lägger din egen brudmakeup? Nu erbjuder några av våra makeupartister rådgivning online! För mer information och bokning, kontakta oss här.


BRUDMAKEUP


INKL PROV  3995:-

EXKL PROV  2495:-

 

♥︎  Valfri makeup inkluderar lösögonfransar* om sådana önskas, plock av ögonbryn och vattenfast mascara (som är ett måste!). Hår ingår ej i priset (se istället paket nedan).

♥  Konsultation och provmakeup (ca 2 h) senast 4-8 veckor innan bröllopet då vi i lugn och ro tillsammans går igenom dina önskemål och annan planering inför bröllopet.

♥  Vi kommer till dig! På bröllopsdagen utför vi brudmakeupen där du önskar.**

♥︎  Assistans under förberedelser när makeup är gjord, om så önskas. Det kan handla om att hjälpa dig med brudklänningen, accessoarer, slöja m.m.

 

I god tid inför bröllopet, planerar vi in en provsminkning då vi tillsammans går igenom dina önskemål. Provsminkning med konsultation tar ca 2h och görs på överenskommen plats. På bröllopsdagen behöver du inte ta dig någonstans, utan vi utför brudmakeupen där du önskar. Fyll i bokningsformulär genom att klicka på boka-knappen nedan och skicka därefter över dina önskemål tillsammans med inspirationsbilder så återkommer vi. För mer information och villkor, se här.
BRUDMAKEUP & HÅR


INKL PROVTILLFÄLLE  5495:-

EXKL PROVTILLFÄLLE  3995:-

 

♥︎  Valfri makeup inkluderar lösögonfransar* om sådana önskas, plock av ögonbryn och vattenfast mascara (som är ett måste!).

♥  Valfri hårstyling.

♥  Konsultation och provmakeup (ca 3-4 h) senast 4-8 veckor innan bröllopet då vi i lugn och ro tillsammans går igenom dina önskemål och annan planering inför bröllopet.

♥  Vi kommer till dig! På bröllopsdagen utför vi makeup och hårstyling där du önskar.**

♥︎  Assistans under förberedelser när styling är klar, om så önskas. Det kan handla om att hjälpa dig med brudklänningen, accessoarer, slöja m.m.

 

I god tid inför bröllopet, planerar vi in en provsminkning då vi tillsammans går igenom dina önskemål. Provsminkning med konsultation tar ca 3-4 h och görs på överenskommen plats. På bröllopsdagen behöver du inte ta dig någonstans, utan vi utför brudmakeupen där du önskar. Fyll i bokningsformulär genom att klicka på boka-knappen nedan och skicka därefter över dina önskemål tillsammans med inspirationsbilder så återkommer vi. För mer information och villkor, se här.
BRUD HÅR


INKL PROVTILLFÄLLE  3995:-

EXKL PROVTILLFÄLLE  2995:-

 

♥︎  Valfri hårstyling eller uppsättning. Inkluderar hårnålar och produkter, dock inte accessoarer.

♥  Konsultation och provtillfälle (ca 3 h) senast 4-8 veckor innan bröllopet då vi i lugn och ro tillsammans går igenom dina önskemål och annan planering inför bröllopet.

♥  På bröllopsdagen utför vi hårstyling där du önskar, sätter i ev accessoarer eller blommor i håret och hjälper dig med ev slöja.**

 

I god tid inför bröllopet, planerar vi in provtillfället då vi tillsammans går igenom dina önskemål. Provtillfälle med konsultation tar ca 3 h och görs på överenskommen plats. På bröllopsdagen behöver du inte ta dig någonstans, utan vi utför tjänsten där du önskar. Fyll i bokningsformulär genom att klicka på boka-knappen nedan och skicka därefter över dina önskemål tillsammans med inspirationsbilder så återkommer vi. För mer information och villkor, se här.
BRUD + BRUD

samkönade par

MAKEUP & HÅRSTYLING INKL PROV  8495:-

MAKEUP INKL PROV  6495:-

 

♥︎  Valfri makeup inkluderar lösögonfransar* om sådana önskas, plock av ögonbryn och vattenfast mascara (som är ett måste!).

♥  Valfri hårstyling.

♥  Konsultation och provmakeup (ca 2-3 h per person) senast 4-8 veckor innan bröllopet då vi i lugn och ro tillsammans går igenom era önskemål.

♥  Vi kommer till dig! På bröllopsdagen utför vi styling där ni önskar.**

♥︎  Assistans under förberedelserna, om så önskas, efter att styling är klar. Det kan handla om att hjälpa till med brudklänning, accessoarer, slöja m.m.

 

I god tid inför bröllopet, planerar vi in en provsminkning då vi tillsammans går igenom era önskemål. Provsminkning med konsultation tar ca 2-3h per person och görs på överenskommen plats. På bröllopsdagen behöver ni inte ta er någonstans, utan vi utför styling där ni önskar. Fyll i bokningsformulär genom att klicka på boka-knappen nedan och skicka därefter över dina önskemål tillsammans med inspirationsbilder så återkommer vi. För mer information och villkor, se här.
TILLVAL 


NYHET! TOUCH-UP KIT

Bättra på makeupen under bröllopsdagen och håll oönskad glans i ansiktet borta med våra touch up kit! Meddela din personliga makeupartist eller kontakta oss för beställning så har du ditt kit klart till förberedelserna.


KONSULTATION PÅ TELEFON 649:-

Vi svarar alltid på mejl om du har några som helst frågor eller funderingar inför ditt bröllop, men om du önskar ytterligare en konsultation på telefon utöver den som ingår i paketet tillkommer en avgift för varje påbörjad timme. Timdebitering 649 kr/h. Detta är något som du kommer överens om med din makeupartist och inget som oförutsagt dyker upp på fakturan.

 

KONSULTATION & PROVTILLFÄLLE 2495:-

För dig som önskar ytterligare ett provtillfälle (max 3 h) då vi träffas för att gå igenom dina önskemål.**


ASSISTANS UNDER FOTOGRAFERING

Skulle du vilja att din makeupartist stannar för att assistera er under er fotografering? Prata med din makeupartist om vad det innebär under provtillfället eller kontakta oss för mer information och prisuppgift.
ÖVRIGA TJÄNSTER


Erbjud dina tärnor och gäster möjligheten att få makeup och hår gjort på plats inför bröllopet! Priserna nedan gäller brudgum och gäster till bröllop vid bokning av brudpaket. Fyll i formuläret här. Vänligen uppge antal gäster samt om de önskar makeup och/eller hårstyling.


BRUDGUM / BESTMAN  595:- 

Enklare hårfix och diskret makeup (sk grooming) som tar bort glans i ansiktet, döljer rodnader, acne eller mörka ringar under ögonen. Makeupen syns knappt, men gör stor skillnad framförallt på foto. Tid: ca 10-15 min.


BRUDNÄBB  795:-

Enklare hårstyling för brudnäbb. Tid: ca 30-45 min. 


MAKEUP & HÅRSTYLING  2495:- 

Priset gäller valfri makeup och enklare hårstyling för tärnor och övriga gäster. Makeup inkluderar lösögonfransar* om sådana önskas, vattenfast mascara (som är ett måste på bröllop!) och valfri enklare hårstyling (styling/lockning av hår, halvuppsättning och enklare uppsättning). Tid: ca 90 min inkl konsultation på plats. Vid bokning av minst 3 övriga tjänster (makeup och/eller hårstyling) får du 495 kr rabatt per tjänst.


MAKEUP  1495:- 

Priset gäller valfri makeup för tärnor och övriga gäster. Makeup inkluderar lösögonfransar* om sådana önskas och vattenfast mascara (som är ett måste på bröllop!). Tid: ca 45 min. Vid bokning av minst 3 övriga tjänster (makeup och/eller hårstyling) får du 495 kr rabatt per tjänst.

 

HÅRSTYLING  1495:- 

Priset gäller enklare hårstyling (styling/lockning av hår, halvuppsättning och enklare uppsättning) för tärnor och övriga gäster. Tid: ca 40-60 min inkl konsultation på plats. Vid bokning av minst 3 övriga tjänster (makeup och/eller hårstyling) får du 495 kr rabatt per tjänst.


FÖNING AV HÅR  849:-

Volymföning av hår. Önskar du ytterligare hårstyling är det priset ovan för hårstyling som gäller.* Lösögonfransar (trebensfransar) ingår och kan inte väljas bort för ett förmånligare pris. Helradsfransar eller fransförlängning ingår inte i priset.

** Resersättning med 4 kr/km tillkommer. För mer information om våra villkor, läs här."Sofia är inte bara en fantastiskt trevlig person, utan även fantastiskt duktig på det hon gör! Hon har bra känsla för nyanser och att hitta det som passar precis dig. Och håret, det blir fantastiskt!"

"Såväl jag som tärnorna var jättenöjda med vår styling och makeupen höll verkligen hela dagen och natten! En av tärnorna sa idag att sminket fortfarande satt kvar efter att hon hade klivit ut ur duschen (!). Vi upplevde att ni var väldigt lyhörda samt hade ett trevligt och professionellt bemötande!"